YAYLA AGRO GLOBAL MARKASI LEGURME İLE SIAL PARİS 2024' TE DÜNYA MUTFAĞINA LEZZET TAŞIYOR

Yayla Agro Gıda dünya mutfaklarına lezzet sunan markası Legurme ile, 19-23 Ekim 2024 tarihlerinde Fransa’nın Paris kentinde gerçekleşecek olan SIAL Paris 2024 – Uluslararası Gıda Fuarı’nda yerini alacak. Gıda, içecek ve perakende sektörünün önde gelen buluşma noktalarından biri olan bu fuar, uluslararası ticaretin gelişmesi ve yeni iş fırsatlarının yaratılması için büyük bir platform sunuyor.

Parc des Expositions de Villepinte Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan fuarda, Yayla Agro Gıda Legurme markasıyla geniş ürün gamını sergileyecek. Markanın dünya çapında beğeniyle tüketilen “Classic” ve “Boiled” ürün grupları, Türk gastronomisini global sahneye taşıyan katkısız, koruyucusuz ve ev yapımı tadında “Ready to Eat” ürün ailesi de fuar katılımcılarının beğenisine sunulacak. Legurme “Ready to Eat” serisi, modern yaşamın hızına ayak uydurmak isteyenler için pratik çözümler sunarken, sağlıklı ve doğal içerikleriyle öne çıkıyor. Her biri özenle hazırlanan bu lezzetler, hem Türk gastronomisini dünya çapında tanıtmayı amaçlıyor hem de küresel tüketicilere mutfakta vakit harcamadan kaliteli yemek yeme imkânı sunuyor. Yayla Agro Gıda, sadece ürün çeşitliliği ile değil, aynı zamanda sürdürülebilir üretim ilkeleri ve kaliteli gıda anlayışıyla da uluslararası pazarda güçlü bir yer edinmeye devam ediyor.

Yayla Agro Gıda, sadece geleneksel bakliyat ürünleriyle değil, aynı zamanda dökme kuruyemiş kategorisinde de geniş ürün yelpazesi ve üstün kalite anlayışıyla fark yaratmaya devam ediyor. Doğal ve besleyici özellikleriyle dikkat çeken badem, kabuklu ceviz, iç ceviz, kaju, Pikan cevizi, Brezilya cevizi, kabuklu fındık, iç fındık, Antep fıstığı ve Makademya fındığı gibi dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş, birbirinden lezzetli kuruyemiş çeşitleri, hem sağlıklı atıştırmalıklar arayanlar hem de premium kaliteyi tercih edenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Yayla Agro Gıda, doğal lezzetleri sofralara taşırken, yüksek kalite standartlarıyla güvenilirliği ön planda tutarak uluslararası arenada da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dünya pazarlarında yüksek kalite ve doğal lezzetlere olan bağlılığıyla öne Yayla, SIAL Paris'te yenilikçi ve pratik çözümler sunan 'Yayla Yemek Hazır' ürün grubunu da uluslararası ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Ev yapımı tadında, katkısız ve koruyucusuz bu ürünler, sağlıklı ve hızlı yemek seçenekleri arayan tüketiciler için ideal bir çözüm olarak fuarda yer alacak.

Yayla Agro Gıda, inovatif ürünlerini tanıtmak, yeni pazarlarla buluşmak ve tüketicilere pratik lezzetler sunma vizyonunu ileri taşımayı hedefliyor. SIAL Paris 2024'te Legurme markalı ürünlerini yakından incelemek ve en yeni ürünleri keşfetmek isteyenler, Hall: 3 E074 numaralı standı ziyaret edebilecek.

27 yıldır pirinç, bakliyat ve işlenmiş gıda alanında sektör lideri olarak faaliyet gösteren Yayla Agro Gıda, yüksek kalite standartları ve modern üretim teknolojileri ile Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerin sofralarına en iyi lezzetleri sunmaya devam ediyor. Ankara ve Mersin’deki ileri teknolojiyle donatılmış modern üretim tesislerinde özenle işlenen ürünler, her gün milyonlarca eve sağlıklı ve doğal besin olarak ulaştırılıyor. Yayla Agro Gıda’nın yıllık 1 milyon ton üretim kapasitesi, hem iç hem de dış pazarlarda büyük bir başarıyı temsil ediyor. Yayla Agro Gıda, bu güçlü üretim kapasitesine yeni bir yatırım ekleyerek Niğde Organize Sanayi Bölgesi’nde 134.000 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak olan 3. fabrikasının çalışmalarında sona gelindi. 2025 yılında faaliyete geçmesi planlanan bu yeni tesiste, bitkisel bazlı fonksiyonel gıdalar ve katma değeri yüksek ürün grupları üzerinde yoğunlaşacak olan Yayla, global gıda trendlerini yakından takip ederek daha sağlıklı ve yenilikçi ürünler geliştirmeyi amaçlıyor. Niğde fabrikası, bitkisel protein bazlı atıştırmalıklar, zenginleştirilmiş bakliyat ve pirinç çeşitleri, kemik suyu, soslar, vegan köfteler, bebek mamaları ve freeze dry ürünlerinin üretimiyle hem iç pazarda hem de uluslararası arenada farkını ortaya koyacak.

Yayla Agro Gıda, değişen tüketici alışkanlıklarına uygun, yenilikçi ve sağlıklı ürünlerle geleceğin geleneksel lezzetlerini üretmeye kararlı. Şirket, tüm tesislerinde tüketicilere daha sağlıklı bir dünya sunmak için durmaksızın çalışıyor ve inovatif yaklaşımıyla sektördeki öncü kimliğini yeni ürünlerle sürdürüyor.